Skip navigation
eu
en
es
Desplegar navegaci�n
Página de inicio
LISTAR
» Colecciones y tipos de publicación
» Fecha de publicación
» Autores
» Títulos
» Materias
Mi DSPACE
ACCEDER
REGISTRARSE
MÁS INFORMACIÓN
» Ayuda
» ¿Qué es el repositorio?
» Derechos de autor Sherpa/Romeo
» Contacto
Buscar:
Búsqueda avanzada »
AZTI
Buscar
Buscar en:
Todo DSpace
Investigación (Producción científica)
Artículos científicos
Capítulos de libros
Documentos de trabajo
Libros
Plublicaciones técnicas
Tesis doctorales
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Palabras clave
Fecha publicado
Resumen
Igual a
Contiene
No igual a
No contiene
Añadir filtros:
Titulo
Autor
Palabras clave
Fecha publicado
Resumen
Igual a
Contiene
No igual a
No contiene
Resultados 1-10 de 12.
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2021
High-pressure pretreatment in albacore (Thunnus alalunga) for reducing freeze-driven weight losses with minimal quality changes
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Evolution of quality parameters of high pressure processing (HPP) pretreated albacore (Thunnus alalunga) during long-term frozen storage
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Application of High Pressure Processing After Freezing (Before Frozen Storage) or Before Thawing in Frozen Albacore Tuna (Thunnus alalunga)
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2020
Efficient isolation of Campylobacter bacteriophages from chicken skin, analysis of several isolation protocols
Nafarrate, Ibai
;
Mateo, Estibaliz
;
Amarita, Felix
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Lasagabaster, Amaia
2015
Impact of high pressure homogenisation (HPH) on inulin gelling properties, stability and development during storage
Alvarez-Sabatel, Saioa
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Arboleya, Juan-Carlos
2020
IMPACT OF OSCILLATING MAGNETIC FIELD ASSISTED FREEZING ON Lactobacillus plantarum VIABILITY: EFFECTS OF FROZEN STORAGE TIME AND FREEZE-THAW REPETITIONS
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2023
Identification and applicability of emoji appropriate to describe food experiences in child-centred studies: A comparison between food names and images
da Quinta, Noelia
;
Rios, Yolanda
;
Baranda, Ana
;
Martinez de Maranon, Inigo
2021
High-pressure pretreatment in albacore (Thunnus alalunga) for reducing freeze-driven weight losses with minimal quality changes
Cartagena, Lucia
;
Puertolas, Eduardo
;
Martinez de Maranon, Inigo
2023
Children's physiological and behavioural response evoked by the observation, olfaction, manipulation, and consumption of food textures. Part 1: Liquid products
da Quinta, Noelia
;
Baranda, Ana
;
Rios, Yolanda
;
Llorente, Raquel
;
Naranjo, A. B.
;
Martinez de Maranon, Inigo
2025
Valorisation of white grape pomace sugars for optimized heterotrophic cultivation of Auxenochlorella protothecoides: A sustainable food ingredient
Manso, Mikel
;
Ibarruri, Jone
;
Martinez de Maranon, Inigo
;
Cebrian, Marta
Refinar
Autor
5
Cartagena, Lucia
5
Puertolas, Eduardo
4
da Quinta, Noelia
4
Rios, Yolanda
3
Baranda, Ana
2
Llorente, Raquel
2
Naranjo, A. B.
1
Alfaro, Begoña
1
Alvarez-Sabatel, Saioa
1
Amarita, Felix
.
sigu. >