Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://dspace.azti.es/handle/24689/1293
Item honetako fitxategiak:
Ez dago item honi loturiko fitxategirik
Titulua: Cleaner production strategies for the food industry
Egilea: Ramos, Saioa; Etxebarria, Susana; Cidad, Maite; Gutierrez, Monica; San Martin, David; Iñarra, Bruno; Olabarrieta, Idoia; Melado-Herreros, Angela; Zufia, Jaime
Gako-hitzak: LIFE-CYCLE ASSESSMENT; FRESH-WATER; IMPACT ASSESSMENT; ASSESSMENT LCA; BIG DATA; WASTE; SUSTAINABILITY; EUTROPHICATION; LOGISTICS; BUSINESS
Gordailuaren-data: 2021
Argitalpen: ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD
Dokumentu mota: Article; Book Chapter
Hizkuntza: 
DOI: 10.1016/B978-0-12-816449-5.00001-1
URI: http://dspace.azti.es/handle/24689/1293
Bildumetan azaltzen da:Artículos científicos



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.